Selecteer een pagina

 

.

 Vul sessiecode in en klik op Connect

 

 
 
 

 

Support op afstand is vernieuwd

 

Maak gebruik van onze nieuwe support tool. Klik op onderstaande knop om te starten. Of vul direct de sessiecode in.

Wilt u meer informatie over ons support systeem? Lees hieronder verder!

Support op Afstand

Klik HIER of op het plaatje links om support te starten op aanwijzing van MiniSoft.

 

 

 

 

 

 

 

Aan remote support zijn kosten verbonden. De kosten hiervan zijn € 16,50 per unit van 15 minuten exclusief BTW. Remote Support wordt op rekening geleverd, maar u dient wel een vaste relatie van MiniSoft te zijn. Bent u geen klant van MiniSoft? U kunt support-tijd inkopen. Bel of mail ons via de contact pagina voor de mogelijkheden. Support vind plaats binnen kantooruren.

Belangrijke informatie

Vanaf 2019 zijn wij overgegaan naar ISL Online voor remote support. Deze service hosten wij zelf in-house, en dat betekent dat de Teamviewer links die u eventueel nog heeft niet meer geldig zijn. In ons nieuwe systeem krijgt u van ons een 8 cijferige code en na uw toestemming kunnen wij meekijken met uw systeem.

Waarom?

Graag willen wij zelf controle houden wat er opgeslagen van ons, maar ook van uw systemen. Het is voor ons niet te controleren wat b.v. een derde partij opslaat aan gegevens. Wij slaan geen interne gegevens op van uw netwerk met de sessies die u met ons heeft. uiteraard loggen wij wel onze eigen gegevens om overzichten te kunnen genereren t.b.v.  de facturatie. Deze blijven slechts 14 dagen op ons systeem staan, en worden niet meegenomen in onze backup systemen.

Klik mij voor Apple support....

Ook voor Apple OSX kunnen wij u ondersteunen.

 

 

18.232.125.29